Dealul Morii Residence: Apartamente noi în Braşov, chiar în centrul orașului! Fii aproape de toate lucrurile care contează pentru tine, în timp ce admiri priveliştea celui mai frumos oraş din România!

Avantaje

Principalele avantaje ale proiectului Dealul Morii Residence:
 • La 2 pași de toate punctele de interes din oraș.
 • Apartamente spațioase și inteligent compartimentate, chiar în centrul Brașovului.
 • Premium şi accesibil în acelaşi timp.
 • Construcție terasată, amplasare deosebită, terase individuale mari, orientare sudică și estică.
 • Concept inedit, model german. Finisaje de calitate, fără compromisuri.

Clienții

Clienții Dealul Morii Residence

Dealul Morii Residence este un proiect de apartamente special conceput pentru familii şi persoane care se bucură de un stil de viaţă urban, dar vor să fie conectaţi cu natura şi calmul specifice unei zone liniştite.

Clienţii Dealul Morii Residence iubesc Braşovul şi refuză compromisurile legate de calitate, găsind întotdeauna cea mai inteligentă soluţie financiară. Dealul Morii Residence se adresează inclusiv celor care nu locuiesc în Braşov, dar îşi doresc cu ardoare să se stabilească sub Tâmpa.

De asemenea, Dealul Morii Residence poate fi locul perfect pentru punerea pietrei de temelie pentru familiile tinere, pentru naşterea primului copil, pentru relaxarea seniorilor sau cei care aleg să facă o investiţie inteligentă.

Viziunea

Viziunea Dealul Morii Residence

Ne-am luat angajamentul de a concepe un proiect rezidenţial respecând ordinea urbană şi natura, ţinând cont de părerile şi nevoile viitorilor locatari, respectând mediul înconjurător. Am mixat toate aceste elemente cu ceea ce am adus inovativ din Germania şi, totodată, am impus un standard ridicat de calitate în toate aspectele proiectului: localizare, proiect, design, contrucţie, consultanţă, vânzare, relație post-vânzare.

Misiunea

Misiunea Dealul Morii Residence

Misiunea noastră este de a crea o comunitate în adevăratul sens al cuvântului, de a strânge în același loc oameni cu aceleași valori, de a le respecta și îndeplini toate nevoile, nu doar legate de dorinţa lor de a avea o locuinţă, ci și de nevoile curente specifice unei comunități în plină dezvoltare.

Valorile

Valorile Proiectului Dealul Morii Residence
 • Punem în valoare un proiect rezidenţial inedit, la standarde de calitate ridicate, în toate aspectele.
 • Respectăm natura şi mediul înconjurător, ordinea urbană şi nevoile comunităţii.
 • Scoatem în evidenţă unicitatea Brașovului, cel mai frumos oraș din România. Îl facem cunoscut şi celor care nu au avut şansa să-l descopere.
 • Respectăm toate nevoile potenţialilor clienţi. Le oferim consultanţă, îi ajutăm să găsească finanţare, să îşi aleagă locuinţa de care au nevoie. Rămânem cu ei şi după tranzacţie. Formăm o comunitate.

Proiectul rezidenţial Dealul Morii Residence se află momentan în faza de construcţie, urmând să vă ţinem actualizați cu poze noi în toate fazele de construcție ale proiectului.
Contact

dealul morii residence (3)
10600_537677209623525_1978616089_n

test-02

6-2

 

 

dealul morii residence (6)
dealul morii residence (1)

dealul morii residence (7)

1-004