test-021

Proiectul de apartamente Dealul Morii Residence este cel mai nou ansamblu rezidențial din Brașov, având una dintre poziționările cele mai avantajoase: strada Mihai Viteazul, pe locul fostei mori, actuala Colină a Universității.

Dealul Morii Residence este amplasat chiar în Centru,  fiind astfel foarte aproape de  punctele principale de interes (magazine, gradinițe, școli, instituții, benzinării, zone de agrement și de distracție), toate situate la 5-10 minute de mers pe jos.

Proiectul include 4 cladiri (blocuri) cu 126 de apartamente:

  • 17 garsoniere
  • 74 apartamente 2 camere
  • 30 apartamente 3 camere
  • 4 penthouse-uri

Dealul Morii Residence este astfel proiectat încât să răspundă nevoilor actuale ale potenţialilor proprietari, dar se şi pliază pe împrejurările deosebite ale zonei. Blocurile vor fi “incluse” în peisaj astfel încât, atât proprietarii să beneficieze de o panoramă deosebită a orașului, cât și trecătorii să admire proiectul rezidențial.

Dealul Morii Residence include locuri de parcare amenajate la subsol, boxe de depozitare tot la subsol, iar accesul va fi facil în orice anotimp, ținând cont că proiectul este terasat.

În această vară, lucrările la Dealul Morii Residence au început, urmând ca în vara anului viitor să fie finalizate la cheie primul bloc. Informațiile cu privire la stadiul lucrărilor vor fi permanent actualizate pe acest site, unde vom posta poze și alte materiale interesante pentru proiectul Dealul Morii Residence.

Primele oferte de preț pentru apartamentele Dealul Morii Residence vor fi și cele mai bune. Vă invităm așadar să ne contactați pentru orice informație de care aveți nevoie, accesând pagina de contact.

noname

10600_537677209623525_1978616089_n

test-02