Dealul Morii Residence: Dezvoltatorul Proiectului

Dezvoltatorul si constructorul proiectului Dealul Morii Residence este Kebamo Construct SRL care și-a luat angajamentul de a aduce în Brașov un concept inedit din și are ambiția de a crea un proiect unic, la standarde de calitate moderne, fără compromisuri.

S-au luat in calcul nevoile potențialilor locuitori ai proiectului, de proximitate, confort și calitate; dezvoltatorul Dealul Morii Residence a proiectat împreună cu arhitectul Bogdan Cristescu unul dintre cele mai frumoase ansambluri rezidențiale din Brașov.

Dealul Morii Residence: Constructorul Proiectului

Constructorul Dealul Morii Residence se bucură de o vastă experiență și a  dovedit rigurozitate  în dezvoltarea de proiectelor anterioare.

Profesionalismul, exigența și atenția la detalii a constructorului  vor completa și vor întregi  viziunea adoptată de noi la Dealul Morii Residence.

Kebamo Construct are o experiență amplă în domeniul construcțiilor de blocuri de locuințe, astfel că încă din 2006 a participat la construcția primului ansamblu rezidențial din Brasov, din cartierul Bartolomeu.

Au urmat apoi construirea mai multor proiecte rezidențiale în cartierul Tractorul:

Park Royal

Amber Side

Sunny Side

Diamandi Residence

Alte proiecte rezidențiale construite de Kebamo Construct sunt:

Diamond Residence 1:

Diamond Residence 2:

Ultimul proiect realizat, dar nu și cel din urmă este Ansamblul Rezidențial City Center Brașov.